Misiunea Arsit
Sunteti aici :: Evenimente » Conferinte » Conferinta KAS 13 iunie 2013

Conferinta KAS 13 iunie 2013

Fundaţia Konrad Adenauer organizează împreună cu revista economică debizz o dezbatere cu tema ”Economia românească – şanse şi riscuri pentru investitorii de limbă germană”, joi 13 iunie a.c., la Hotel Marriott Bucureşti, sala ”Constanţa”, începând cu ora 09:30. Invitația la acest eveniment este disponibilă pe site.

Programul manifestării cuprinde o dezbatere la care vor participa reprezentanţi ai antreprenorilor de limbă germană şi oficialităţi din România şi Germania, urmată de un dialog cu sala. Moderatorul dezbaterii este domnul Sven-Joachim Irmer, Directorul Fundaţiei Konrad Adenauer pentru România şi Republica Moldova. Obiectivul întâlnirii este să înţelegem din schimbul de experienţă, care ar putea fi mecanismele cele mai eficiente ale construirii şi aprofundării relaţiilor economice dintre România şi spaţiul de limbă germană (Germania, Austria şi Elveţia) pe o piaţă europeană şi globală competitivă şi în permanentă schimbare.

Vă rugăm să confirmaţi interesul dumneavoastră pentru participarea la eveniment la adresa: florin.sari@kas.de. Participarea este gratuita insa locurile sunt limitate.

 

 

Cont membru


Nu esti membru ARSIT?

 
Multumim companiilor care lupta alaturi de noi pentru realizarea misiunii noastre
Forum
PayU


Taxpayers Association of Europe Membru al Taxpayers Association of Europe