Misiunea Arsit
Sunteti aici :: Presa » Aparitii » Aparitii in presa - 2013 » Octombrie 2013 -Paradoxuri din Romania: milioane de romani ar putea fi datori la stat, fara sa stie si fara sa incaseze vreun leu

Octombrie 2013 -Paradoxuri din Romania: milioane de romani ar putea fi datori la stat, fara sa stie si fara sa incaseze vreun leu

(1)2013/10/910_910_Poza_aparitii_in_presa.jpgÎn 2013, mai multe milioane de romani au fost puși în fața unui nou paradox fiscal: pentru simplu fact că au statut de acționar la un SIF, care a repartizat dividende, sunt datori cu 44 lei catre Casa Asigurărilor de Sănătate. O plată pe care nici nu știu că o au de făcut, pentru o suma pe care cei mai mulți dintre ei nu au încasat-o și nici nu știu că o au de încasat!

ARSIT a fost sesizată, recent, în legatură cu aplicarea CASS asupra veniturilor din dividende asupra acelora care au calitatea de actionar la cele 5 Societăți de Investiții Financiare, obtinută prin programele de privatizare în masă.

Acest aspect a fost analizat pe larg de catre specialiști în dezbaterea cu tema "Cum putem face reforma fiscala în România?", eveniment care a avut loc în data de 10 octombrie 2013. Aspectele discutate în cadrul acestei dezbateri au fost preluate pe larg de mass-media, iar aparițiile în presă pot fi descărcate de aici.

Cont membru


Nu esti membru ARSIT?

 
Multumim companiilor care lupta alaturi de noi pentru realizarea misiunii noastre
Forum
PayU


Taxpayers Association of Europe Membru al Taxpayers Association of Europe